Tuesday, January 26, 2010

Siapakah budak lelaki ini?

Hehehehehe.......Suka benar aku nak berblog pada harini...Subuh2 tadik,aku dapat msj dari dia...

"Eh Jannah,kalau awak nak tgk gambar sy kat tadika dulu2 tu,bukakla blog saya,sy dh upload dh..."ujar pemilik nokia E71 tu...kehkehkeh..

"Owh...yaka....ha,takpa2, nanti sy tgk....",jawab aku..

Malas gila rasanya nak merply dalam keadaan yg masih mengantuk tu...But i know,that pitca will wake me up not only when september end,but until when2....hahahahaha...

Before that,aku nak sangat .....korang suma teka,sapakah budak lelaki kat tadika ini?



siapakah pemilik baju melayu kuning ini?

Kahkahkahkahkahkah....................dia ialah kawan aku,kawan baik aku...Syarnissaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tym ni,konvo tadika dia....Dia jadik vokalis untuk nasyid...lagu Seroja kan syar...Kalau awak nyanyi lagu ni tym ni,kompom mawi takleh carik makan....kuikuikui...

Gambaq ni sangat2 buat aku tersenyum pagik2 ni....Syar2....camanalah, yg cikgu tadika dia boleh kasik bajuk melayu di saat budak2 pompuan lain dapat skirt ropol2...cekak rambut reben2...

Sekali pandang gambaq ni...Dah macam Jamal Abdillah dalam cerita Hang Tuah pun ada gak..
hehehehehehe
...Keris dia tak bagik ka?Lepas balik dari tadika tu,elokla pi semayang jumaat truih kan...hehehehe....pakai satu suit tu...cuma rambut ja panjang skit...hehe..

Nanti aku upload gambaq tok aku tym kecik2 lak....Sebagai memenuhi permintaan syarnissa.........hahahahahaha..........gudmorning !!!!!!!!!!!!!!

1 comment:

  1. HAHAHAHAHHAHA. aku boleh jadik calon marka!!!!

    ReplyDelete