Friday, January 7, 2011

Bermalam di UpTOWN

Hehehe...semalam,lepas meeting USC, aku kol abang aku piduih...Kebetulan dia bercuti kt umah abang aku yg kat Putrajaya tu....Aku suh dia mai amik aku...Aku nk balik gak...Adik aku Aqilah pun ada...kiranya syokla kan kumpui ramai2 kat Putrajaya tu...Pastu...

 Dia pun maila amik aku...lewat gakla...dalam pukui 11 malam,amik2 ja truih dia bwak aku pi Uptown..Aku pun tak ingat Uptown mana...Area2 KL la jugak...Ni kira fes tym koot aku pi Uptown girl ni.......Tapi lebih kurang cam pasaq malam ja...


Jumpa topeng ni...Harga dia Rm55 ringgit..Testing one,two, three ja,aku tak beli pun!hehe..Nikan kalau esok2,dapat posting kat skolah ulu2 ni...kalau aku pakai sambil mengajaq BI ni saheh cepat naik pangkat kan?Ntah2 dapat JUSA truih!! kahkahkahkah..
  

Nenek kebayan!!!SERAMnyer Kak ni pakai topi!!!!!!!!!!

Aiyakrk!!!Mana satu ya aku nak wat kat rambut A'dnin and Aliff...hehehehe

Bro,kasik potong habes r...Rapat2 tau!
Brangan jadik advisor plak blakang ni...hehehe..Pelik2la fesyen sekarang nikan..

Tgk konsert kecik pakcik ni,sedap sogha dia...Rasa cam nak nyanyi sekali plak ngan uncle ni..Takut stg tiba2 dari ramai2 ,aku masuk ja truih takdak orang! kahkahkahkahkah

"Nyiat Insoooon Mata kajiiiiiii,semaaaaaarangiseng!!!!"

Buarghhhhhhhh!!!!!!!!Wahai, bola sakti... Tunjukkan aku,apa soalan exam yang nak kuaq final ni....wuaaaarghhhhhh!!!!hehee..Tiba2 nak jadik nujum pak belalang lak...Khurafat dowh!huhu

ok..Babaai suma,aku nk g Port Dickson plak ni...Nak keringkan ayaq kat situ...hehehe..Babai!!!Picnic TIME!!!!!!!!!!!YABEDABEDU!!!!BABAI!!!!!!!!!

2 comments:

  1. BEHNYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! NAK PI PD LAGI TUUUUUU.BEHNYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

    ReplyDelete
  2. salam jane...
    besnya awak...
    dpt g jln2...
    selamat g jln2 my dear... ;-)

    ReplyDelete