Tuesday, May 4, 2010

Abe aku...


Harini.............Aku penat...Balik2 dari klas,aku terus g library ngan munira...Pi booking tempat untuk wat class dalam library...Cikgu Senu lantik aku jadik monitor class...kahkahkah...aku nak tulih kat sini pun aku nak gelak...setelah hampir 14 tahun aku taknak dan tak pernah berangan2 untuk jadik Monitor class...Sebabnya adalah...aku malas nak cerita...Tapi dis tym,aku terima gak r...Tu pun sebab aku kesian ngan Cikgu Senu ni...duk asyik tanya,sapa yg nak tolong potostetkan ketas2 dia tu...Sapa pun tak angkat...Las2 dh lama sangat dia duk tnya..aku pun mals nak tunggu lama2, then dengan keadaan minda separuh sedar,mungkin bearing serebelum dan serebrum otak aku dalam keadaan 140 darjah utara aku pun offerla diri..huhuhuhu.....(Walaupun aku ni jenih yg berkira bab2 nak potostet ni,hehehee)....Dan...secara..Automatiknya aku trus jadik Monitor...Aku nak kata takmau pun dah terlambat...So go on jalah...
Ikhlas jalah Jannah...

Hai....Tapi sem ni...aku rasa cam bosan skitla...Bosan + penat...walaupun kelas aku tak sepack dulu...tapi aku rasa penat sangat!! Ya Allah...pasaipa aku malas nak ngaji ni!!!!!!! Awat aku malas Ya Allah!!!!!!!!!!! Bagilah Hidayah skit kat aku ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!wuaaaaaaaa

Aku ingat nak pi swimmingla petang ni...tapi nampak cam nak ujan ja...hitam ja awan2 ni...kang tengah2 berenang,hangit plak aku kena panah ngan kilat...Dahla skrang ni kalau ujan ja, kilat sabung menyabung bak ayam tengah menyabung di persisiran pantai yg penuh dengan kerang2 bertaburan...hah?apa punya pribahasala ni...hentam jalah Jannah...kahkahkahkah...

Balik tu aku mainla ngan Shrek dan anaknya... Imah kasik kat aku benda ni....dia beli dua...so,dia kasik aku satu...hahahahahahah..Ritu dia kasik kat aku rusa yg boleh menyala2...aku main pastu aku lempar mana tah...

Sekarang ni,dia bagila Shrek lak....Shrek ni boleh cakap...hahaha....Ntahla...aku pun tak paham dia cakap apa...Tapi las tu dia belhak(sendawa)...haha...Shrek ni tengah dukung anak dia...Ingat lak aku kat abang aku...Aku rasa nak hadiah kat diala Shrek ni...cam sama ja...heheheheheheh...gurau2...

Khas untuk abang aku Effie dan anaknya Adnin...hahaha...aku tahu abang aku salu usha blog aku...Eleh...malu2 plak nak cakap..hahahahaha...Kantoi....hehe..Go Papa Go!! Err...nak notebook cam Kak Eja punya,leh dak?

3 comments:

  1. jannah!!
    comeynya shrek tu!!
    ngeee

    ReplyDelete
  2. cikgu senu?
    haa...dye best tau...
    tahniah sbb dpt cikgu tu...
    hehehe...

    ReplyDelete
  3. Diha:haha...comey?ehm..boleyla..Anak dia bleyla tahan...pak dia tu...errr...ehm..hehe

    Ika:A'aa...dapat cikgu Seenu...Alhamdulillahla dia jenih yg lawak2 sket...hehe

    ReplyDelete