Monday, February 1, 2010

~Ketenangan~

Salah satu perasaan yg aku betul2 nak blajar ialah,blajar untuk menjadik manusia yg bertenang dan tak kelam kabut..
Cool la kononnya...Tapi cuba bayangkan bila kita ni berhadapan dengan seseorang ni yg nampak biasa2 ja...Cool..Tapi once bila dia mula bercakap...Perghhh......Suma orang senyap ja...Terpaku melihat dia berkata2...Sampai sorang pun takleh nak argue kata2 dia..
Smartnya...aku nak sangat jadik macamtu...Salah satu mutiara kata yg aku salu pegang...Yg tenang tu datangnya dari Allah dan yg kelam kabut tu datangnya dari Syaitan...N of cozla aku nak yg datang dari Allah..
Bestnya jadik manusia yg tenang nikan?

1 comment:

  1. mmg r best... jannah mcm ner nk letak lagu dlm blog??

    ReplyDelete