Monday, February 7, 2011

berkelah di Sungai Congkak!!!!!!!hehe

Alhamdulillah....baru pulang dari meeting Zikrul Maut..Ehm...letihnya meeting2 nikan,rasa nak maut plak meeting kerap2 sangat ni..kAdang2kan... sampai aku rasa aku boleh ingt bopa gigi depan PM aku sebab kerap sangat tgk muka kat meeting...huhu...

Petang td exam mid term, method of Daawah,soalan dia bg aku agak toughla sebab dia tanya tang yg aku tak reti sangat nk jawab..Tapi..Takpala,aku dh try yg terbaik...Apa2 pun aku tawakkal ja..Ehm,tym raya cina ritu aku tak balik...Sedih..sebab tu aku idea nak berbelog ni takdak..Aku duk umah abang aku ja sebab abang aku nk pindah rumah...lagipun mak ngan ayah aku takdak kalau aku balik pun...Depa pi Siam mula2 tu..Then minggu lepas,depa mai sini...hehehe...So,ritu kami pun pilah jenjalan,berkelah2 makan2...kehkehkeh...Tgk gambaq2 jalah no...



Ni kak aku fiza... ngan A'dnin Wildan...anak menakan aku...huhu..bopa kali cita daaa

Errr....bapak saya..hehehe

Ni mem besar kat rumah sy...isteri kepada bapak saya, 
anak perempuan kepada tok saya,mak kepada saya...hehehe

Ni orang Gaji saya....kehkehkeh....adik aku kowt!!

Bapak saya lagik...ala2 imej Baywatch sket...kehkehkehkeh

Ni big boss...hehehe
Tugas kami ialah membuat Sunway Lagoon kepada dia...hehe

ragaih2...hehehe...

Kadang2 terpaksa menjadik Penyu Atuk Gokhu kepada beliau...hehe


Tiba2!!!!!!!

Oii!!!! wAT aPA TU???
eHM...Siapakah udang di sebalik batu iNI?????
hehehehe....main serang hendap dalam ayaq......hehe
Cak!!!! hehehe...mengong

Adik aku ngan my kakak ipaq...Kak eja syok main tayaq...haha

Layan la kau budak kecik ni.....hehehe

Okay...Sunway Lagoon tym!!!!!!!!!!!

VVIP in my life..;-)
Anak2 dara Hjh Bderiah dan Hj Othman...hehehe...Sorang lagik takdak,kat Sarawak...

Nak ka?? Mintak kat Adnin...Dia ada gak..


Upps....Sold out....mintak kat papa saya...hehe

Wuarhgggg,nak ka???huh!!....takowt nak mintak tgk bang effie dah jadik Badang!!!!!wuuuu


Untuk tontonan umum...hehe

Best gila sungai congkak!!!!!!!! Cari port yg takdak orang klau nak pi....Sejuk gila!!! Nite..tidoq

tO KAK eFFA,BANG zUHAIRI AND Aliff..next tym kita pi sama2 ya...Abnag firdaus pun...Insya Allah..ada umoq panjang..kita pi camnilah....Rindu kalian...huhu...babai...tidoq2..

6 comments:

  1. Serius best gile Congkak!

    ReplyDelete
  2. sedap lagu blog ni..;)

    ReplyDelete
  3. QIHAH: a'AA...bEST GILA PI CONGKAK..jum,one day...kita pi nak?

    Dijah wangila sangat: ok, boleh bawak...pergi mandi kat depan CAC..dengan burung2 Flammingo..lagipun,muka awak ngan burung tu pun cm sama ja...hehe

    Kak Bintu: heheh...tenkiu...tak sedap..tak buhler...hahaha

    ReplyDelete
  4. Kak Pintu..Eh! Kak Bintu:February 14, 2011 at 3:51 AM

    heheh.."toinnkk2!amik kau sbijik kak";D
    hahah...mcm2 dijah n jane ni..xtahan tul..huuuu...terbaca n terkomen;D

    ReplyDelete