Tuesday, November 9, 2010

Exam dah habes!!!!!



Alhamdulillah tamat sudah kesengsaraan aku sem ni....huhu....Penat gilo aku rasa....Nak habeskan paper kemarin rasa macam nak tunggu tu setahun....Hai...aku rasa kalaula exam ni hari2....Boleh mati aku..nilah antara exam2 yg membuatkan aku terpaksa amik Kafein dalam jumlah yg tinggi....Tapi takdanya nak stay upnya...Ngantuk jugak

Ada sekali tu,aku suh makcik amy wat kopi kaw2 punya...Hitam legam! no creamer2...Then lepas2 ja minum tu,kononnya bajet nak jadik macam driver bus Transnasional la...Minum kopi,dah boleh bwak bus dari KL ke Perlis..Tapi sebaik sahaja aku minum kopi hitam kaw2 tu, bukan aku rasa segar ka hapa,tapi tym tu jugak aku nak tidoq! memang mengantuk...huhu mungkin biologi aku kadang2 tak sama kut ngan orang...dia senget sket...hehe

Haa...Semalamkan, aku ngan rumet antara yg terakhir kuar dewan exam....Tym tu masa sangat banyak...yalah 2 jam setengah,soaln sket ja...Aku pun kuarla jenjalan jap kat tandas....Last paperkan,before ni aku tak pernah g tandas kalau tym exam sebab takdak masa...Laa ni nak merasa gak pi tandas tym exam,kahkahkahkah...bongek punya statement...Aku pun masuk,tgk2 cermin,perbetui2 tudung...Pastu kuaqla...Tak sampai 3 minit pun...Then masuk balik...

Masa panjang lagik...Tau aku wat apa?Aku suh pengawas peperiksaan tu bagik aku satu set soalan yg sama sebab aku nak wat len...Loklaqnya...sajala nak suh pengawas tu exercise sket...hahahaha..Soalan sket,masa banyak..soalan lak sebenarnya susah...Tapi " it's about you know or you don't know, if u don't know,i give u extra 30 minutes pun,u still don't know...Don't know mean don't know" hahahaha..statement Ustaz Ismail yg menjadik trademark aku setiap kali exam...."Don't know mean don't know!" bagikla beratus jam pun...kalau dah tak tahu tu,tetap tak tahu..hihi

Tapi...Punca aku wat dua kali tu adalah sebabnya...Satu sebab aku tak suka guna liquid paper,kedua sebab nak perbetui sket tulisan aku...Yalah,kalau dah fes paper asyik zrrraaap,zraaaap,zraaaap ja...Aku rasa pemeriksa pun leh strok!

Tiba2,Dr Lide cakap....japg tunggu dulu ya,saya nak blanja aiskrim kat u all ni...Aku pun yeay!!!!!!!!!! Trus aku siapkan laaa tu jugak n then kuaqla...Tinggalla kengkawan aku berlima dalam tu...Aku tunggu kat luaq sebab tak tahan duk lama2 dalam tu...Presssure nak ubah jawapan...Baik aku blah....Last2,cari aiskrim tak jumpa....Dr pun belilah kek,makan ramai2...Kek Cheese tau,aku suka...hehehe

2 comments:

  1. waaah..bestnyer dr.noor lida blnja

    ReplyDelete
  2. Syar rindu gilaaaa blog jannahhhhhNovember 10, 2010 at 3:11 PM

    sedapnya kekkkkkkkkkkkkkkkk. nanti aku komen lagi banyak2 no

    ReplyDelete