Saturday, December 4, 2010

Jannah di mana?

Jannah di mana????? Jannah di sini!!!!!! SEMPOOOOOI!!!!!!!!!!!! hahahaha..Bajet tiru AC MIzal  ja aku ni....muehehehe...Ok...Nak jerit sket boleh??? Jannah wuz in Bohoq Mali now!!!!!I'm home everyone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den dah ado dokek kampung den ni ha...Eh cam salah loghat plakkan...hehe...Kat KAMPUNG la woi..BOHOQ MALI!!!!! Yahuuuuuuuuuuu!!!!!!!!! Huray2...hIP2 HURRAY...bergembiraaa..lalalalala..hehehe...Gedik plak no...Errr...Alhamdulillah saya di kampung jugak akhirnya...


 Tunggu kapai....Pukui 7.50 malam tadik....
Air Asia...Sapa2 pun boleh terbang...Dia punya tagline..

duk tepi tingkap! Tempat peveret aku nih!

Apo bolat2 atas langit aku ni ha? Banyok sangat ni jang...Takut aku nengoknya...Gaya ala2 Embah! hehe.. dia suh pasang seatbelt la...


Sedang menunjukkan cara pakai jaket keselamatan..
Sensorang ja.....Kesian kat aku...hukhuk
Ok,mai kita baca sket apa dia kata kat pamplet tu....Dia cakap...Cabut ja tingkap tu kalau rasa boring2...Pahtu main kat luaq...HEHE...tu dia ajaq cara2 nak bukak pintu kecemasan...
Macam ada kendurik ja aku tgk ramai2 kat luaq ni...

Errr...do i need an extra seatbelt?-Recepuccia...hehehe..

Errr... Ape tu,nenas kah?
Owh bukan nenas...Rambut manusia rupaaanya...Ku pikirkan nenasssssssssssss!!!!!!!!! kahkahkahkah.. siyan org depan aku ni...Xpasal2 kena prank..

Dah sampai ka?aku dh xsabaq nk turun dah ni nook!
ANTARA kata2 YG AKU SUKA dalam magazine dia..
Ok masa untuk caucincau!!Kapten cakap sila turun,terima kasih..


last2...Syok senirikla kau Jane...hehe





    
dah turun dah sebahagian.....Aku ja last tinggai...huhu..Nak amik mood tacing2 sket..
Say babai for a while to my chair....Babaiii kusi...Sedih nak tinggaikan hang...sob sob sob...Tima kasih na...bagik saya tumpang duduk...tenkiu..

bye babe! u r awesome!!!!see u again...bye2

Disambut angin  sepoi2 darul Aman...Menggegar dunia...hehe...Akhirnya,jejak jugak aku kat bumi Utagha.....Syukur Alhamdulilah...

Nilah airport kedah yg kena banjir ritu....Mujuq kali ni,tak banjir no...

Tenkiu bro kasik gua naik lu...Caya r...
Uik? Sonyap yo....Takdak kompang ka?Red Carpet ka?

Sampai2 ja rumah trus bukak peti ais...Lapaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Tentatif esok? Jenjalan di rumah Farah Abdullah...hehe


2 comments:

  1. Sya Recepucia(eh dap gak nama ni kan?)December 4, 2010 at 10:40 PM

    BAHAHAHAHAHA RECEPUCIA NEEDS AN EXTRA SEATBELT? GOD BLESS AMERICA!!!!!!!!!!!! hahahahah. awak ni suka duk tepi tingkap sama cam aku. aku ingat lagi dulu awak sanggup tak duk sbelah aku dalam bas masa nak p PJ sbb awak nak duk tepi tingkap jugak! aku pun nak duk tepi tingkap. AND YES aku agree gak ngan kata2 tu...imagination lebih penting dari knowledge.. tp depend pd knowledge la..certain knowledge kita kna terima regardless apa pun hasil imaginasi kita cakap..apa aku ni..bertzkirah ka..

    ReplyDelete
  2. hehehe... A girl standing on a whale bebeh...Err...a death whale! Tidak mapuh awak...hehe...Kita ni kuatkan imagination syar...Hopefully Allah makbulkanla...Syar,btw i will follow u from behind when u want to reveal the truth..Ingat tak wei tym bila aku akan wat benda ni?hehehehe

    ReplyDelete