Monday, December 6, 2010

Selamat menyambut maal Hijrah


 Salam maal hijrah untuk suma ,Semoga tahun ini lebih baik dari tahun2 yg sebelumnya....Insya Allah...Semoga aku dapat menjadi Jannah yg lebih baik dari yang sebelumnya...Cari semangat baru Jane..;-)

 
 Langit antara Zulhijjah dan Muharam..Maghrib tadik...


 Psst:Redha dengan result aku...Alhamdulillah syukur..

4 comments:

  1. Selamat Tahun Baru Jane.. Happy Maal Hijrah..Moga saya pun boleh contohi banyak nilai2 dari awk..Awk betul2 Godsend pada sy..Sykur ada sahabat mcm awk..Cemerlang dalam byk segi..Akademik, silaturrahim dan agama..Tahniah utk result awak, xkirala apapun result tu, tapi aku yakin YOU DID IT! Tahniah k..

    ReplyDelete
  2. Tima kasih syar...Awak banyak bg inspirasi kat saya..Tapi sy takdakla sebagus awak..Sy rasa sy yang patut bersyukur kat Allah byk2 sebab mempertemukan awak ngan saya...One of the most precious gift from Allah after Him,Prophet,femili and u my friend..Thanks syar,THANKS A LOT....Terlalu rindu pd awak..;''I

    ReplyDelete
  3. Syar yakin dengan kemampuan dan kehebatan JannahDecember 6, 2010 at 4:52 PM

    tima kasih kat awak..sy pun rindu pd awak..awk ni kalau nak ucap tima kasih pun tgk la gak..aku trhutang budi pd awak pasai bnda2 yg tiada tandingan..ilmu agama..tiada tandingan cek nah oi..awak nak terhutang budi kat aku pasal kisah lady gaga? pasai kisah DQ? hmm..takda maknanya..cuma ingatlah, makin banyak dugaan hadir, makin banyak org cemuh kat kita, makin jauh kita rasa dari kejayaan, tapi sbnaqnya itu kasih sayang Allah kan..YOU WILL EXCEL IN 2011! NO DOUBT ABOUT IT!

    ReplyDelete
  4. ya syar...Saya betul2 terkesan dengan kata2 awak yg kasih sayang Allah tu...Syar...situasi dh tak sama macam dulu...huhu..Masa awak ada...

    ReplyDelete