Wednesday, December 8, 2010

Petang yang mendamaikan...


Ok...Dah habeh jenjalan sekitar Padang Besaq...hehe..OTW nak balik tiba2 kami ternampak tempat ni...Subhanallah...Cantik sangat...Nak gtau dak kat mana?hehe..Kat Tasoh Resort...Cantik sangat...Area2 Padang Besaq jugakla...

Jum..Ikut aku...kita sama2 rasai petang yg betui2 wat aku rasa tenang and best ni ;-)

Cantikkan tempat ni? I love dis place very much...err as well as the model in this picture...hehe
Gaya CANNOT GO dari aku...kahkahkahkah....timo jolah yo..hehe

"Bersama2...Tempuhi segala...Saat gemilang akan tiba setiaku nanti bersama" lagu Gemilang yg Fida suka nyanyi kat kami suma...hehe
Blues untuk aku...hehe..Jah,ingat kat Sheikh Muzafar ka?Siyan,laki orang dh jah,...hehe..gurau2...

What a beautiful place....really love lake,beach, and everything that associate with tranquility...ehm..


I pray to Allah,make our ukhwah remain until the day of judgement and also in the Jannah...Amin...
One of the tips to maintain the good friendship is always be with them especially when they are in the sorrowful situation...

 Di saat kita kesorangan...Ketahuila bahawa Dia selalu ada bersama kita...Ada di mana2..Tak pernah sesaat kita ditinggalkan-Nya..Tak pernah sedetik kita dilupakan-Nya walaupun kita ini selalu saja terlupa dalam mengingati-Nya..Dialah..Dialah Allah..Pemilik kita dunia dan akhirat..


Jika bukit bukau ini dapat berkata-kata....Aku nak tanya dia apa yg kat blakang dia tu?aku tak nampak sebab dia lindung..hehe
Jum balik...
Never let each other to go...hehe
Hablun minnallah wahablun Minnanas...

Ok,sampai kat sini saja....Nilah pertemuan terakhir kami dalam tahun ni...Tahun 2010....Insya Allah...ada umoq panjang taun depan plak la jumpanya...Babai2 semua...Jaga diri bebaik...Moga 2011 akan menjanjikan yg lebih baik buat kita....Amin...

7 comments:

  1. sedihnya.. caption2 semua sedihh..moga korang punya friendship kekal abadiiiii...ukhuwah fillah something something aku tak bopa ingattttt! so sweet

    ReplyDelete
  2. komen no..komen..mmm,jannah,ku duk taip kt tmpat komen ang nih!!! - kira komen la kan??

    skian komen ku....

    ReplyDelete
  3. BANTAI Peluk UNGGU?siapa kau?hehe

    Syar: THANKS Syar...they are just like u..Raise me up...thanks to u tooo..Ukhwah Fillah abadan abadaa...hehe

    ReplyDelete
  4. Jane.. aku tak tau la ni aku ja ka banyak fikir atau betul..tp aku rasa macam hati awak sedih ja lately ni..cam tak ceria..aku harap ni cuma sekadar imaginasi aku ja la..sebab aku tak nak awak sedih. kalau awk sedih aku pun jadi sedih.klu ada apa2, awk crita la kat aku.. aku sedia mendengar bila2 pun..aku harap awk happy la..don't let life knock you down..

    ReplyDelete
  5. Syar senti mental ar plakDecember 8, 2010 at 7:09 PM

    sebab kalau awak sedih, aku sedih jugak. dan aku jauh. tak dak orang boleh comfort aku. tulisan awak ja la wat hati aku rasa dekat ngan rumah..jadi aku tak nak awak sedih..

    ReplyDelete
  6. sedih..ehm..quite la syar...hehe..But never mind..will recover soon,Insya Allah...takdak apa aih...kicik punya hal la dek...hehe..Awak sedih pasaipa..Kris Allen nak dapat anak plak dh ka?kahkahkakah...Syar...lapaq...

    ReplyDelete